Aktuelt

Kultur

Galleri Festiviteten og Stallgården ønsker alle kulturinteresserte velkommen. Våre historiske bygninger var viktige i Eidsvoll Verks industrielle periode, i dag har de fått nytt liv. Eidsvoll Verk inviterer til historisk utforsking og levende kulturliv gjennom hele året.

Galleri Festiviteten

Galleri Festiviteten

Idyllisk beliggende ved Andelva et steinkast fra et av landets nasjonalmonumenter Eidsvollsbygningen, finner du Galleri Festiviteten.

Stallgården

Stallgården

Stallgården byr på Norges største 
privateide vognsamling og den 
historiske utstillingen om livet på 
Eidsvoll Verk rundt 1900-tallet.

Eidsvollbygningen

Eidsvoll Verk

En kulturhistorisk opplevelsestur på Eidsvoll Verk bør inneholde en spasertur i parken rundt Eidsvollsbygningen, til de gamle industribygningene i teglstein, til Stallgården…

Fra Facebook

Vi holder desverre stengt i dag pga vannlekkasje. Vi kommer tilbake med mer informasjon, håper å holde åpent i morgen igjen ☀️☀️ ha en fin dag! ... See MoreSee Less

Vi holder desverre stengt i dag pga vannlekkasje. Vi kommer tilbake med mer informasjon, håper å holde åpent i morgen igjen ☀️☀️ ha en fin dag!

God påske, og håper det ikke har skjedd store skadene. 🐣🐥

4 hours ago   ·  1
Avatar

Stakkars dere, håper det ordner seg. 🐥🐣🌿

3 hours ago   ·  1
Avatar

Comment on Facebook

Galleri Festiviteten har delt Coffee Too sitt arrangement.

Å bruke mobil er ikke lov 🐥🐥 Fin start på påsken med påskequz i kveld på Coffee Too. Mat, snacks og godt drikke er på, Quizen starter kl 2000, velkommen!
... See MoreSee Less