Aktuelt

Kultur

Galleri Festiviteten og Stallgården ønsker alle kulturinteresserte velkommen. Våre historiske bygninger var viktige i Eidsvoll Verks industrielle periode, i dag har de fått nytt liv. Eidsvoll Verk inviterer til historisk utforsking og levende kulturliv gjennom hele året.

Galleri Festiviteten

Galleri Festiviteten

Idyllisk beliggende ved Andelva et steinkast fra et av landets nasjonalmonumenter Eidsvollsbygningen, finner du Galleri Festiviteten.

Stallgården

Stallgården

Stallgården byr på Norges største 
privateide vognsamling og den 
historiske utstillingen om livet på 
Eidsvoll Verk rundt 1900-tallet.

Eidsvollbygningen

Eidsvoll Verk

En kulturhistorisk opplevelsestur på Eidsvoll Verk bør inneholde en spasertur i parken rundt Eidsvollsbygningen, til de gamle industribygningene i teglstein, til Stallgården…

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 hours ago

Galleri Festiviteten

Vinterferien er til for å kose seg! Vi har åpent hver dag med kosesegpåfyll for store og små 🤍 åpent man-fre 10-16 lør-søn 11-16

@coffee_too #gallerifestiviteten #eidsvollverk #kafe #galleri
...

Har du smakt vintersalaten på Coffee Too som serveres med hjemmelaget foccacia med havsalt. Du kan velge mellom kylling, laks eller vegtar. Kjempegod med grønn salat med spinat, vårløk, syltet rødløk, bulgurgryn, valnøtter og cherrytomat. Kyllingsalaten har i tillegg tranebær, fetaost og cherrytomat, salat med laks har revet gulrot. Vegetarsalat har bønner som tillegg, alle salater serveres med søtpaprikadressing. Kjempegode!

Åpent i vinterferien:
Mandag-fredag 10-16 og lørdag-søndag 11-16

#kafe #galleri #vinterferie #coffeetoo #gallerifestiviteten #eidsvollverk
...

Har du smakt vintersalaten på Coffee Too som serveres med hjemmelaget foccacia med havsalt. Du kan velge mellom kylling, laks eller vegtar. Kjempegod med grønn salat med spinat, vårløk, syltet rødløk, bulgurgryn, valnøtter og cherrytomat. Kyllingsalaten har i tillegg tranebær, fetaost og cherrytomat, salat med laks har revet gulrot. Vegetarsalat har bønner som tillegg, alle salater serveres med søtpaprikadressing. Kjempegode!  Åpent i vinterferien:
Mandag-fredag 10-16 og lørdag-søndag 11-16  #kafe #galleri #vinterferie #coffeetoo #gallerifestiviteten #eidsvollverkImage attachmentImage attachment

6 days ago

Galleri Festiviteten

Strålende start på vinterferien i dag! Vi har åpent alle dager ❄️ Ta turen til Eidsvoll Verk davel. En halvtime fra Oslo med tog, fem minutter fra Gardermoen. Sving av fra E6 på Eidsvoll Verk på vei til fjellet og du er hos oss på noen minutter!

Vinterferie åpningstider:
man-fre 10-16 ❄️ lør-søn 11-16

#eidsvollverk #gallerifestiviteten #coffeetoo #lunsj #kaffemeny #vinterferie #kos
...

Load more